Time to Momo account

Om in te loggen op de Partner Portal van Time to Momo, ga naar https://www.timetomomo.com/nl/partner en gebruik het e-mailadres waarmee je het hotel hebt geregistreerd. Vervolgens ontvang je per e-mail een 6-cijferige code om in te loggen. Als je de 6-cijferige inlogcode niet ontvangt of als je niet meer weet welk e-mailadres je hebt gebruikt voor de registratie, neem dan contact met ons op via partner@timetomomo.com.

Ja, dat kan. Om meer gebruikers toe te voegen aan het Time to Momo-account:

1. Log in als beheerder (admin) op https://www.timetomomo.com/nl/partner

2. Ga naar het tabblad Admin

3. Klik op de knop "Invite new user"

4. Vul het e-mailadres en kies zijn/haar rol.

5. De nieuwe gebruiker ontvangt een uitnodiging om zich bij het Time to Momo-account aan te sluiten.

We verbeteren constant onze Partner Portal waar je je dashboard vindt. Sinds kort is het non-refundable tarief in ons rate plan beschikbaar.Laat ons weten dat jullie dit tarieftype aan de accommodatie willen toevoegen en we helpen graag. Je kunt ons support team bereiken op partner@timetomomo.com.

Je kunt ons support team bereiken via partner@timetomomo.com, van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.