Account

Inloggen & registreren

Om een account aan te maken in de Time to Momo app is een tweestapsverificatie vereist. Zodra je een account hebt gemaakt, ontvang je een verificatie-e-mail met een link naar de verificatiepagina.

Op de verificatiepagina dien je nogmaals op de verificatieknop te klikken om het proces te voltooien.

Pas nadat je beide stappen hebt voltooid, kun je inloggen op zowel onze app als onze webshop met je nieuwe account.

Je hebt één account voor zowel onze webshop als app. Als je eerder al een account hebt aangemaakt in onze app, kun je gewoon inloggen met je bestaande accountgegevens (e-mailadres en wachtwoord). Als je desondanks nog steeds problemen ervaart, neem dan contact met ons op support@timetomomo.com.

Zie ook:
Ik weet mijn inloggegevens/wachtwoord niet meer

Het inlogveld detecteert automatisch of het ingevoerde e-mailadres al bekend is in onze database. Als het wordt herkend, verschijnt er een veld om het wachtwoord in te voeren. Als het niet wordt herkend, betekent dit dat je nog geen account hebt. Bij het afronden van je bestelling wordt dan automatisch een account voor je aangemaakt.

Na deze stap ontvang je een bevestigingsmail met je persoonlijke wachtwoord, waarmee je direct kunt inloggen in onze app.

Indien je deze mail niet onmiddellijk ontvangt, controleer dan ook je map met ongewenste e-mail voor de zekerheid.

Dat kan gebeuren, maak je geen zorgen. Vraag eenvoudig een nieuw wachtwoord aan via deze link.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op via support@timetomomo.com

Account & abonnement

Geen verdere actie is vereist. Het abonnement wordt automatisch stopgezet na een jaar.

Waaneer je je account wilt verwijderen, kun je dit aanvragen via de app onder 'Profiel' of door een e-mail te sturen naar support@timetomomo.com.

Let op: Bij het verwijderen van jouw account worden ook jouw eerdere aankopen, toegang tot exclusieve content en gegevens verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.