Gratis app bij reisgids

Om toegang te verkrijgen tot de gratis app bij je Time To momo reisgids, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar onze webshop (
https://www.timetomomo.com/nl/schaduwapp-download/)

2. Kies jouw bestemming in de lijst en voeg het product toe aan je winkelmandje

3. Ga naar je winkelmandje

4. Voer de code in die je vindt in jouw reisgids en rond de bestelling af (als je al een account hebt in onze app, gebruik dan dezelfde inloggegevens).

5. Log (opnieuw) in bij de Time to Momo app.

6. Je meest recente aankoop zal in de app verschijnen onder 'Mijn routes'. Als je de routes niet meteen ziet, probeer dan het scherm te vernieuwen door omlaag te vegen.
7. Ga je op stedentrip buiten de EU of wil je offline gaan tijdens je reis? Ga naar 'Profiel' en download routes voor offline gebruik.

Ervaar je toch nog problemen, bekijk dan ook eens deze vragen:
Mijn code werkt niet
Ik kan nergens een code invullen
Er zit geen code in mijn gids
Er zit geen code in de mail