De leukste hotels in Krakau • time to momo
Klaudia Pacia Geen zin om honderden hotels door te spitten? Dit zijn mijn favorieten! - Klaudia Pacia, time to momo local Krakau

Hotels in Krakau

  • Bij elke boeking een time to momo-product cadeau
  • Hotels via Booking.com
  • Filter op jouw favoriete wijk

Accommodaties gevonden in Krakau

Aantal gevonden accommodaties:

Van een goedkoop hotel of appartement in hartje centrum tot een luxe vijfsterrenhotel met eigen wellness en dakterras, op deze pagina zetten wij de leukste hotels in Krakau op een rij. Zo hoef jij geen uren meer te besteden aan het doorspitten van alle hotels in de stad. Boek een van de hotels uit onze selectie en je zit gegarandeerd goed.

Veelgestelde vragen over hotels in Krakau

Waar kun je goed overnachten in het centrum van Krakau?

Wil je de deur uitstappen en direct hartje stad inlopen, kies dan voor een hotel in het centrum van Krakau. PURO Kraków Stare Miasto is een van onze favoriete plekken om te overnachten. Dit hotel ligt super centraal en is lekker modern. Liever een eigen appartement? Vanaf Venetian House Aparthotel sta je in vijf minuten midden in het centrum.

Wat zijn de leukste goedkope hotels in Krakau?

Aan goedkope hotels in Krakau geen gebrek! Er zijn in de stad veel leuke hotels waar je voor 50 tot 100 euro per nacht kunt blijven slapen. Een aantal van onze favorieten zijn SZEWSKA 22 Boutique, Hotel Rubinstein en Aparthotel Oberza.

Wat zijn de beste hotels van Krakau?

Mag jouw stedentrip wel wat luxer zijn, overnacht dan in een van de beste hotels van Krakau waar je ondergedompeld wordt in een wereld van luxe. Hotel Stary heeft een eigen zwembad, spa, dakterras en nachtclub. Ook het vijfsterrenhotel Copernicus, dat gevestigd is in een oud Renaissance gebouw, is echt een pareltje.

Wat is er te doen in Krakau?

Of je nu zin hebt in een weekendje shoppen, sightseeing of lekker eten en drinken; in Krakau kan het allemaal! Leer deze veelzijdige stad in Polen kennen aan de hand van de tips van onze local Klaudia. Zij deelt in haar Krakau blogs de beste tips voor de stad en vertelt je wat er allemaal te doen is.