De leukste hotels in Amsterdam • time to momo
Mirte Vreemann Don't feel like scrolling through hunderds of hotels in Amsterdam? These are my favorites! - Mirte Vreemann, time to momo blogger Amsterdam

Hotels in Amsterdam

  • Bij elke boeking een time to momo-product cadeau
  • Hotels via Booking.com
  • Filter op jouw favoriete wijk

Accommodaties gevonden in Amsterdam

Aantal gevonden accommodaties:

Samen met onze local hebben wij de leukste hotels van Amsterdam voor jou verzameld. Zo hoef je niet meer honderden hotels door te spitten, maar boek je direct de hipste hotels. Van een boutique hotel in Amsterdam centrum tot een trendy budgethotel of een luxe designhotel, voor iedereen is er een perfect hotel in Amsterdam!

Veelgestelde vragen over hotels in Amsterdam

Wat zijn de hipste hotels in Amsterdam?

Aan hippe hotels in Amsterdam geen gebrek! Dit zijn de meest trendy hotels van de stad: INK Hotel Amsterdam, Volkshotel, W Amsterdam, Hotel Not Hotel, Hotel The Exchange en Morgan & Mees.

Wat zijn leuke hotels in het centrum van Amsterdam?

Vanuit Conscious Hotel Vondelpark en Hotel The Tire loop je zo het Vondelpark in. Hotel The Exchange is een enorm stijlvol hotel in het centrum van Amsterdam. En bij Max Brown Hotel Canal District overnacht je midden in de Jordaan, in een kamer met uitzicht over de Herengracht.

Wat zijn de mooiste boutique hotels in Amsterdam?

The Hendrick’s is een geweldig boutique hotel in het centrum van Amsterdam, gevestigd in een 17e eeuws grachtenpand. Room Mate Aitana is ook een geliefd boutique hotel. Dit kleurrijke designhotel ligt aan het IJ, op loopafstand van de Jordaan en het centrum.

Wat zijn bijzondere hotels in Amsterdam?

Slaap in een kunstwerk van een jonge designer bij Hotel Not Hotel, in een futuristische slaapunit bij CityHub Amsterdam of in het bijzondere Sir Adam Hotel in de A’DAM Toren. Vanuit dit gebouw aan het IJ ligt heel Amsterdam aan je voeten.

Wat zijn romantische hotels in Amsterdam?

Geniet samen van een weekend vol liefde in een van de meest romantische hotels van Amsterdam. Bij Max Brown Hotel Canal District word je wakker met uitzicht op de Herengracht en bij Pillows Anna van den Vondel, aan het Vondelpark, word je helemaal in de watten gelegd. Mag het wat meer kosten, boek dan een kamer bij W Amsterdam met rooftop pool die uitkijkt op het Paleis op de Dam.

Wat is er te doen in Amsterdam?

Onze local Joan vindt Amsterdam de leukste stad die er is en weet de beste hotspots van de stad zo te vinden. In haar Amsterdam blog vind je haar tips voor fijne terrassen, goede restaurants en hippe winkelstraten. Zo ontdek je het Amsterdam van de locals, weg van de toeristische massa.