De leukste hotels in Rome • time to momo
Maud Nolte Don't feel like scrolling through hunderds of hotels in Rome? These are my favorites! - Maud Nolte, time to momo blogger Rome

Hotels in Rome

  • Bij elke boeking een time to momo-product cadeau
  • Hotels via Booking.com
  • Filter op jouw favoriete wijk

Accommodaties gevonden in Rome

Aantal gevonden accommodaties:

Van een budgethotel in volksbuurt Trastevere tot een boutique hotel in het centrum van Rome of een trendy hotspot met een zwembad op het dak; hier vind je al onze favoriete hotels in Rome! Alle accommodaties hebben we met zorg samen met onze local uitgezocht. Zo hoef jij niet meer honderden hotels in Rome door te spitten, maar boek je direct de allerleukste accommodaties in de Italiaanse stad.

Veelgestelde vragen over hotels in Rome

Wat zijn de beste goedkope hotels in Rome?

De goedkoopste hotels in Rome vind je vaak iets verder uit het centrum, maar dat kan juist heel erg leuk zijn. In de wijk Trastevere vind je goede budgethotels en ervaar je het Rome van de locals. Wandel door de charmante straten, trattoria’s en pleinen en proef de traditionele Italiaanse keuken bij een leuk restaurantje.

Wat zijn de leukste boutique hotels in Rome?

Voor de liefhebbers van design en een unieke touch zijn boutique hotels in Rome perfect. Deze hotels zijn stuk voor stuk een lust voor het oog, tof ingericht en een fijne plek om te overnachten in de Italiaanse stad.

Wat zijn de beste wijken voor een verblijf in Rome?

In Centro Storico vind je een aantal van de bekendste bezienswaardigheden, zoals het Pantheon. Voor leuke boetiekwinkels en wijnbarretjes ga je naar Monti en in de wijk Tridente overnacht je vlakbij de Spaanse Trappen en de Trevifontein.

Wat is er te doen in Rome?

Ontdek de leukste adresjes en mooiste highlights van Rome aan de hand van de tips van onze local Jessicia. Zij woont in de stad en deelt in haar Rome blogs al haar favoriete plekken. Van de leukste restaurants en winkels tot de upcoming wijken waar je tussen locals op het terras zit.