De leukste hotels in Boedapest • time to momo
Michaela Bos Geen zin om honderden hotels door te spitten? Dit zijn mijn favorieten! - Michaela Bos, time to momo local Boedapest

Hotels in Boedapest

  • Bij elke boeking een time to momo-product cadeau
  • Hotels via Booking.com
  • Filter op jouw favoriete wijk

Accommodaties gevonden in Boedapest

Aantal gevonden accommodaties:

Zoek je een leuk hotel in Boedapest, maar heb je geen zin om honderden accommodaties door te spitten naar dat ene perfecte plekje? Geen zorgen! Samen met onze local hebben wij de beste hotels in Boedapest geselecteerd. Van een industrieel boutique hotel tot een goedkoop hotel in hartje centrum, er zit altijd wel een leuk hotel in Boedapest voor je bij!

Veelgestelde vragen over hotels in Boedapest

Wat zijn leuke goedkope hotels in Boedapest?

Goedkope hotels in Boedapest zijn er genoeg! H2 Hotel is een mix tussen een hostel en een hotel waar je betaalbaar kunt overnachten. Ook Roombach Hotel is een aanrader: basic en betaalbaar, midden in de stad.

Welke zijn de beste wijken voor een verblijf in Boedapest?

Boedapest bestaat uit de stadsdelen Boeda en Pest die door de Donau gescheiden worden. De meeste hotels vind je in Pest. De andere kant van de stad bereik je gemakkelijk via de Kettingburg, dat ook een bezienswaardigheid op zich is.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Boedapest?

In het centrum van Boedapest vind je veel goede hotels. Houd je wel van een beetje luxe, overnacht dan bij het chique Kempinski Hotel Corvinus Budapest. Vanuit dit chique hotel liggen veel bezienswaardigheden op loopafstand.

Wat zijn de mooiste boutique hotels in Boedapest?

Hotel Rum Budapest is een populair boutique hotel dat vlakbij de Grote Markthal ligt. De kamers zijn industrieel chic ingericht en de lounge op het dak is helemaal te gek. Casati Budapest Hotel Superior is een boutique hotel in een historisch pand in Boedapest en ook een fijne plek om te overnachten.

Wat is er te doen in Boedapest?

Wil je naast de standaard bezienswaardigheden ook het Boedapest van de locals ontdekken? Lees dan de Boedapest blogs van onze local Michaela. Zij deelt haar favoriete adresjes in de stad.